Dobava in lepljenje različnih vrst folij


Dekorativne folije se zelo uspešno uporabljajo pri preurejanju pisarn, polepšanju interierja v restavracijah, ustvarjanju unikatnih poslovnih prostorov in izboljšanju izgleda hotelskih sob. Matirane folije prepuščajo svetlobo in hkrati zapirajo pogled pred vsiljivci, kar nudi odlično rešitev za zaščito zasebnosti v poslovnih in stanovanjskih prostorih.


Dekorativne folije imajo izgled peskanega stekla, vendar je cena znatno nižja. Izkušeni monterji ročno ali s pomočjo ustreznega orodja izdelajo katerikoli logo ali vzorec, ki je unikaten in nudi edinstven pogled za vaše steklene površine. dekorativne folije so na razpolago v različnih vzorcih (npr. s pikami, črtami, krogi, kvadrati,…) in v različnih barvah (npr. rdeči, rumeni, zeleni, modri, mat rjavi, beli, črni mat, beli mat, srebrni mat,…).


Sestava folije omogoča, da folija odbije 99,9% škodljivih UV žarkov. S tem se občutno zmanjša njihov vpliv na bledenje materialov in pohištva, kot tudi na obolenja kože zaradi UV žarkov.
Varnostne folije so nevidni zaščitni sloj na steklu, ki odvrača od poskusa vloma, varuje našo lastnino pred krajo in vandalizmom, ter preprečuje poškodbe v primeru razbitja.


varnostne folije so načrtovane in izdelane za kar največjo varnost in zaščito. Varnostne folije delujejo, kot neviden ščit, ki poveča trdnost stekla in v primeru razbitja veže delce stekla skupaj, tako da se ne razleti. S tem preprečimo poškodbe oseb ali predmetov na drugi strani, hkrati pa zaščitimo pohištvo pred bledenjem in uničenjem, ki ga povzročajo UV žarki.


Vse varnostne folije so bile uspešno testirane po številnih evropskih (EN) in ameriških (ANSI) standardih. Za varnostne folije se je odločilo kar nekaj narodnih vojaških sil, veleposlaništev in mednarodnih organizacij (npr. Združeni narodi), kot tudi drugih organizacij Evropske skupnosti.


Varnostne folije obstajajo v več različnih debelinah, od 100 do 375 micronov. Poleg varnostne zaščite je prednost teh folij v tem, da ne spremenijo prvotnega izgleda stekla. Varnostne folije so prozorne in s tem nudijo vse prednosti prozornega stekla, lahko pa so tudi v kombinaciji z termoreflektivno folijo in sicer tonirane, z učinkom ogledala ali matirane. Lahko se nameščajo tudi na avtomobilska stekla.


Varnostne folije nudijo tudi popolno površinsko zaščito steklenih površin, ki so izpostavljene poškodbam zaradi vandalizma. Vandali je ne vidijo in tako ne vedo, da je nameščena. Ker se folija lahko odstrani in zamenja z novo, to nudi cenovno bolj ugodno zaščito proti grafitom, kot je zamenjava celotne steklene površine, sploh v primeru izpostavljenosti vsakodnevnemu vandalizmu.